The Originals
az ősök története

Az ősök történtete több mint ezer éves történet, ahol egy családról tudhatunk meg igen érdekes történetet. A Mikaelson család látszólag boldogan élt egy kis falucskában, ahol egészség, jó termés van, kivéve, hogy természetfeletti lények élnek ott akiket vérfarkasoknak hívtak, és akik teliholdkor farkas alakot öltenek. Egy nap Niklaus és Henrik elmentek meglesni a vérfarkasokat átváltozás közben, ám a farkasok szétmarcangolták Henriket, aki belehalt a sérűléseibe. Az ősök családjának anyjuk Esther boszorkány volt, ezért Mikael meggyőzte Esthert, hogy a gyermekeiket megkell védeni, ezért, azt találták ki, hogy a gyerekeiket olyan erőssé és sérthetetlenné teszik mint a vérfarkasok.

Varázslat -  Mikael az este véres borral kínálta a gyerekeit, majd szíven szúrta őket, ezzel elhozván a halálukat. Később amikor a gyerekek magukhoz tértek akkor Mikael emberi vért itattott velük, és ezzel befejeződött az átváltozásuk. Esther az átváltozáshoz, egy ősi fát, és a napot használta fel.

Eredmény - Napokig bújkálniuk kellett, úgyanis a varázslatnak volt megllékhatása a nap ami életet adott nekik égette a bőrűket, a nagy fehér tölgyfa ami az örökkévalóságot szimbolizálja, eltudta venni az életüket,  és ami a nagy fehér tölgyfa alatt nőtt virág égette és akadályozta az igézést. Esther a napon járást egy napfény gyűrűvel oldotta meg.

Következmény - A család felégette az ősi fehér tölgyet, ám sajnos arra nem számított senki, hogy a gyerekek tápláléka az emberi vér lesz. Amikor Klaus embert ölt, bekapcsolódott a vérfarkas génje, és kiderűlt, hogy ő nem Mikael fia.

Esther, hogy jóvátegye hibáját, egy varázslat segítségével bezárta Klaus vérfarkas énjét, és így Klaus-nak nem kellett telihold idején átváltoznia. Esther Klaus átkához egy Petrova lány vérét használta, és ezzel megpecsételte a Petrovák életét. Klaus átka csak úgy törhető meg, hogyha feláldoz egy vámpírt, egy vérfarkast és megöli a hasonmást. Később kiderűl, hogy a hasonmásnak nem kell meghalnia, szimplán elég csak egy kevés a véréből. Esther ezzel a hazugsággal, azt akarta megakadályozni, hogy ne legyen mégegy olyan faj mint fia Niklaus, aki egyben vámpír és vérfarkas keresztezése és így egy új faj jött létre a Hibrid. Klaus egy hibrid hadsereget akart létrehozni, és ehez a hasonmás vére volt szükség. Esther ezért hazudta azt, hogy a hasonmásnak megkell halnia.

Dhalia - Esther nővére, akihez Esther fiatalon kétségbeesetten fordult, hogy segítsen neki teherbe esni. Dhalia segít a hugán, ám nagy árat kért tőle. Dhalia elvitte elsőszülött gyermekét Esthernek a lányát Freyat, és azt mondta, hogy mindegyik gyermekének elsőszülött gyerekéért el fog jönni.

Freya Mikaelson - Mikael és Esther elsőszülött gyermeke. Esthertől tudjuk, hogy Mikael imádta a lányát és amikor megtuda, hogy lánya meghalt, teljesen összetört.

 
the originals

Kattints a képre a teljes mérethez!
Üdvözlök mindenkit a the originals rajongói oldalán. Az oldal a cw új sorozatával fog foglalkozni. Az oldalon lehetőség lesz betekintést nyerni a színészek életébe és sok információt megtudni a sorozattal kapcsolatban. A sorozat a the vampire diaries spin off-jaként jött létre. A cw új sorozata az ősi vámpírokról fog szólni. A főszerepben Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, mellékszereplőként feltűnik a sorozatban, Yusuf Gatewood, Leah Pipes és Danielle Cambell.

 
originals family

Nézzetek be Tami barátnőm Agymenők oldalára, ahol nagyon sokmindent találtok a sorozatról és ha szeretitek.

 
sections

 
    Joseph Morgan | Daniel Gillies
        Claire Holt | Phoebe Tonkin
           Charles Michael Davis
      Danielle Cambell Leah Pipes


Itt találjátok a sorozat készítőinek a Twitter oldalát. A készítők olykor Twitteren keresztül üzennek nekünk a sorozattal kapcsolatban, vagy elejtenek egy két spoilert is.


      Kevin Williamson Julie Plec | Michael Narducci 

             Kattints a képre a teljes mérethez!  Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez!

Az oldalnak több aloldala is van, ilyen az oldal hivatalos facebook oldala, a galéria, az ikonbázis és az extra oldal.

 
Chatbox

A chat arra szolgál, hogy egymással beszélgessetek, vagy nekem a szerkesztőnek írjatok. Megkérek mindenkit, hogy ne szidja a the originals-t és annak színészeit, készítőit, az oldalt és egymással is normálisan kommunikáljatok.


 
Next episode

Kattints a képre a teljes mérethez!

 
Elite

Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez!
Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! 
Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez!
Kattints a képre a teljes mérethez!
 BETELT! BETELT! BETELT! BETELT! BETELT! BETELT! BETELT!

 
the originals calendar

Kattints a képre a teljes mérethez!

 
Project

Címe: The Originals
Szerepek: Supernaturals
Státusz: Forgatás alatt
Várható: 2014. október 06
Sugározza: CW
képek|ismertető|előzetes|imbd

 
Informations

Szerkesztő: Natália
Design: Natália
Version: 10. Hope Mikaelson
Topic: The Originals
Open: 2013. május 22.
Browser: Google Chrome


Az oldal és az aloldalon talált szöveges és képi anyaga saját, tehát másolni TILOS! A portál saját céllal jött létre, hogy a rajongók megfelelő információt kapjanak. Minden jog a film vagy sorozat készítőit illeti. Az oldal nem áll kapcsolatban a The Originals színészeivel.

                   bejelentkezés és kijelentkezés

 
Fanok
Indulás: 2011-12-24
 

 

 

 

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG